OUTLOOK 2018

Ook zo benieuwd naar wat het nieuwe beursjaar in 2018 ons brengt? LOEF Technische Analyse omarmt een uitspraak van Albert Einstein: “Look at what is, not what you think it should be.” Maar de beleggers en de beleggingsindustrie willen toch graag weten hoe o.a. LOEF Technische Analyse omgaat met waarschijnlijkheden in 2018. De analyse luidt: “LOOK OUT!”

In een webinar op 12 december 2017 in het kader van de maandelijkse ‘masterclasses’ van LYNX BROKERS krijgt u een persoonlijke visie van Edward Loef op het komende beursjaar. U kunt het webinar raadplegen via de volgende link: https://www.lynx.nl/kennis/masterclass/technische-vooruitblik-2018/

 

 

 

 

 

 

SLIDES OUTLOOK 2018

U kunt de slides van de presentatie ook downloaden via de volgende link: https://www.lynx.nl/media/masterclass/LYNX%20Masterclass_Sheets_12_12_2017.pdf

Wilt u enkele praktische beleggingstips voor komende jaar? (klik op de afbeelding om te vergroten)

 

 

 

 

 

 

 

Contact: mail@edwardloef.com