Bullish signalen

“A Bull Market climb a Wall of Worry” beweert men op Wall Street. In de afgelopen 12 maanden zijn er genoeg zorgen geweest om te overwinnen in Wall Street. Denk hierbij aan de verkiezingszege van Donald Trump, zijn afnemende populariteit (de slechtste ooit tot nu toe), de angst voor de FED-politiek, de ruzie met Noord-Korea enz.

 

Een experimentele gedachte

De toekomstige ontwikkeling van ons vermogen is per definitie onbekend. Dat geldt ook voor het toekomstig koersverloop van de door ons gekozen belegging. Gelukkig is bekend is wat wij willen. Wij willen optimaal profiteren van stijgende trends en de kansen op kapitaalbehoud en vermogensgroei maximaliseren. Verplaatst u zich naar een jaar geleden. Waar hoopte u toen op? Wat was uw doelstelling? En…waar hoopt u nu op en wat is nu uw doelstelling?

Laat u inspireren > download het volgende rapport om nooit meer te hoeven voorspellen: DE TECHNICIAN 5 oktober 2017