TA geheimen

U bent beginnend belegger of ervaren beursveteraan. U staat aan het begin van een jarenlange zoektocht naar de ‘Holy Grail’ die tot onbeperkte rijkdom en roem leidt. Of u bekruipt na vele jaren diep graaf/speurwerk en het trotseren van onvermoede bewegingen het gevoel in de huid van Indiana Jones te zijn gekropen. Spanning, sensatie en regelmatig deceptie.

Op donderdagavond 2 maart 2017 organiseert Binck Bank om 20:00 uur een educatief webinar over ‘Goed bewaarde TA geheimen’ waarvoor u zich overigens gratis kunt aanmelden: https://ssl.webinar.nl/binck/#!/binck/20170302_1

Interessant om alvast op te merken is dat grafieken NIETS voorspellen. Grafieken illustreren wat is en niet wat wij fantaseren bij het bestuderen van de grafieken. Een vorm van fantasie is het trekken van trendlijnen langs de historische bodems of toppen. Het dient ertoe onze geest en daarmee onze denkrichting in goede banen te leiden. Het is een manier die ons houvast geeft. Totdat het tegendeel wordt aangetoond en onze gekoesterde hoop sneuvelt. De gespannen lijn die Indiana Jones moet behoeden kan loslaten. Wat is zijn plan? Overleeft hij? In de film wel natuurlijk.

Technische Analyse is een verzamelterm voor ontelbaar technieken om ons naar de verborgen schat te leiden. Deze technieken vragen om specifieke vaardigheden die je niet leert uit een ‘survival’-boekje, maar die je wel kunnen aanzetten om zelf keuzes te maken wat je belangrijk vindt om naar te kijken en wat je ook daadwerkelijk kunt volgen. In een voortdurend veranderende omgeving raken velen onzeker of worden bang om nog maar een stap naar voren te zetten. Want stel je voor…Brrrr!

Voor het TA geheim hoeft u niet ver te zoeken. U bent het geheim! Alleen U bepaalt wat u onderweg moet doen om uw doel te bereiken. Periodiek controleren of u nog op de juiste route zit. Weten wat u moet doen als u van het uitgestippelde pad afraakt en dreigt te verdwalen (omdat anderen u lokken om toch vooral ergens anders te kijken waar de schat waarschijnlijk verborgen ligt).

U bent niet dom en hetgeen u hierboven leest klinkt mogelijk te simpel voor herhaling, maar het draait allemaal om U en het stellen van een aantal eenvoudige vragen waarop u vooraf een antwoord moet zien te vinden voordat u op pad gaat. Omarm daarna de onzekerheid en ga aan de slag.

Ondervindt u hinder bij het toepassen van technische analyse technieken? Heeft u ondersteuning nodig? mail@edwardloef.com en stel uw vraag.