Focus op oversold setup EUR/AUD

De updates van de ‘grafiek van de dag’ worden met ingang van heden weer hervat na een periode waarin andere prioriteiten voorrang kregen. Vandaag aandacht voor de speculatieve kansen die een actuele technische analyse aan het licht brengt in EUR/AUD. De analyse vandaag is gebaseerd op de OBOS-indicator RSI(14) die in EUR/AUD herstelt vanuit ‘oversold’-conditie.

EUR/AUD op dagbasis vanaf 2014 + RSI (klik op de grafiek om te vergroten!)

 

 

 

 

De euro bevindt zich in een dalende trend tegenover de Austalische dollar, maar test nu rond EUR/AUD 1,38 de bodemniveaus uit september 2014 (EUR/AUD 1,3797) en de bodemniveaus in de periode mei t/m april 2015 (= EUR/AUD 1,3673).

Speculatief ingestelde beleggers kunnen kennisnemen van zeer offensieve (hefboom)instrumenten, zoals hieronder een product uitgegeven door commerzbank > BEST TURBO LONG EUR/AUD met een stoploss op AUD 1,3630 (ISIN Code DE000CR6YL55). Loef Technische Analyse wordt o.a. door Commerzbank ingeschakeld voor haar promotionele en educatieve doeleinden.

 

 

 

 

 

Deze rubriek/column is geen persoonlijke uitnodiging om een transactie op de beurs te doen en mag ook niet worden opgevat als een persoonlijk advies. Lees de disclaimer.