AEX-koersdoel projecties

Op 21 oktober jl. werd in de publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ (een dagelijkse update voor actieve beleggers) een koersgrafiek van de AEX-index afgebeeld waarin een cyclus werd getoond van correctiebodems (klik op afbeelding hieronder). De hartslag in de AEX-index becijferde een ‘eerstvolgende cyclusbodem’ op 4 november. Dan zouden ‘gunstiger koopkansen in termen van rendement en risico’ ontstaan.

Klik op afbeelding AEX d.d. 21 oktober 2016 en commentaar d.d. 21 november jl. (zie ook https://edwardloef.com/2016/11/21/aex-bulls-voordeel-van-de-twijfel/ )

 

 

 

 

 

 

Op 21 november jl. werd via de rode lijn een koersprojectie voor de AEX-index afgegeven (zie onder)

 

 

 

 

De (rode) koersprojectie werd grotendeel ingelost en het gunstiger beoordeelde koopmoment met de indicatiedatum 4 november jl. is bewaarheid gebleken (zie update chart 20-12-2016)

 

 

 

 

 

In de recente weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ wordt op basis van weekslotkoersen een 12-maand’s koersprojectie afgegeven, waarvan de eerste stappen in de grafiek hierboven nu zichtbaar zijn.

Voor meer informatie mail@edwardloef.com