Alle goeds in 2017 !

Wat ons het nieuwe jaar zal brengen, dat weten we nog niet. Hopelijk ligt er voor ieder iets positiefs in ’t verschiet.” Een ander citaat van David Harding begin dit jaar in de publicatie van ‘LOEF Timing, Trends & Tactics is uitgekomen. “It’s amazing how surprised people are by surprises”, zo leert de ervaring. Dus wens ik u allen alvast ‘alle goeds in 2017’.

De laatste weekpublicatie van 2016 ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 18 december 2016 is zojuist gepubliceerd in het besloten deel van deze website en leert ons via de getoonde koersgrafieken en de afgeleide trendvolgende signalen in het afgelopen jaar ons te leren van het verleden, te geloven in de toekomst, maar vooral ook ‘elke dag te leven‘, want mijn richtingsgevoel zegt mij “dat het alle kanten op kan!”

Via www.activtrades.nl (rubriek educatie) kunt u op maandag 19 december 2016 zich geheel vrijblijvend aanmelden voor een webinar met een Outlook 2017 ‘The Future is in Your Hands”.

Aanmelden via: https://www.activtrades.com/nl/webinars

 

 

 

 

 

 

Ik wens u allen fijne feestdagen!

Download weekbericht ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS’ d.d. 18 december 2016: LOEFTTT 181216