Timing, Trends & Tactics

Er zijn vele (> 9000) boeken geschreven over ‘technische analyse’ en nog meer over beleggen. Dagelijks zijn er vele belangrijke nieuwsberichten die van invloed kunnen zijn op uw leven. En dan is er nog natuurlijk uw persoonlijk financieel plan om uw doelstelling te realiseren. Waar is de overlap in wat u wenst en wat er echt gebeurd? M.a.w. ‘waarin moet ik nu beleggen?’ of ‘wat kan ik beter verkopen?’.

Niets werkt onder alle omstandigheden. En…er is niet veel waar wij zelf echt de controle over hebben. Dit betekent dat we keuzes moet maken. U en ik. Maak vandaag de juiste keuze!

RESEARCHSPECIAL

Laat u inspireren via de methode ‘LOEF’ >>> Het rapport over ‘Timing, Trends & Tactieken’ kunt u (gratis) bestellen via mail@edwardloef.com (en is vooral handig voor hen die op zoek zijn naar eenvoudige effectieve koop-/verkoopsignalen). Neem als simpel voorbeeld het aandeel TECHNIP dat in de researchspecial bijgewerkt t/m vrijdag 2 september jl. werd gesignaleerd als kanshebber na het filteren van aankoopcriteria:

Technip(klik op de afbeelding/grafiek om te vergroten)

 

 

 

 

 

Hieronder treft u een ‘investors relations’-update aan afkomstig van de website van het bedrijf ‘technip’ op maandagavond 5 september 2016:

 

 

 

 

LOEF Technische Analyse controleerde de koersveranderingen op maandag 5 september op slotkoersbasis van de grote aandelenfondsen genoteerd op de effectenbeurzen in Amsterdam, Brussel, Parijs, Frankfurt, Madrid, Milaan, Zurich en al gauw bleek de lijst met koersveranderingen 250 individuele aandelen te bevatten. Het aandeel Technip behoorde vandaag tot de 5% bestpresterende aandelen uit het genoemde aandelenuniversum. Hieronder treft u de koersgrafiek aan op dagbasis met de dagelijkse signalen afkomstig uit de methode LOEF voor Timing, Trends & Tactics. Het moet ook u opvallen dat de ‘short’-signalen domineren gedurende zwakke trends en ‘buy & hold’ / ‘long’-alerts tijdens sterke trends.

Grafiek Technip op dagbasis volgens de methode LOEF

 

 

 

 

 

 

 

De slogan van het bedrijf ‘Technip’ spreekt over ‘take it further‘…dat sluit mooi aan bij de methode LOEF (= Logisch, Objectief, Eenvoudig en Functioneel).

Download researchspecial ‘Methode LOEF’ 5-9-2016: LOEFTTT RESEARCH SPECIAL over TIMING TRENDS & TACTICS

Download: Weekbericht ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’: LOEFTTT 050916