Online webinar 6 september a.s.

Beurskoersen kunnen in drie richtingen bewegen: stijgend, dalend en zijwaarts. Het proces van opeenvolgende toppen en bodems is bepalend voor de keuze om te kopen, verkopen of niets te doen. De succesvolle actieve trader kent het belang van een goede timing en geduld. Tijdens het seminar op 6 september a.s. in samenwerking met Commerzbank leert u in vooral goed te kijken op welke wijze u uw (koers)doelen kunt halen.

Commerzbank organiseert in de maand september een webinar ‘technische analyse voor beginners’. Op 27 september a.s. is er een vervolg webinar met als thema ‘technische analyse voor gevorderden’.

Hieronder treft u het programma aan voor dinsdagavond 6 september a.s.

Via de volgende link kunt u zich registreren voor deelname: LOEF Commerzbank technische analyse voor beginners

dinsdag 06 september 2016 20:00
Europa (zomertijd) (Berlijn, GMT+02:00)
Programma: Online Seminars Commerzbank
Duur: 45 minuten
Beschrijving:
Beurskoersen kunnen in drie richtingen bewegen: stijgend, dalend en zijwaarts. Het proces van opeenvolgende toppen en bodems is bepalend voor de keuze om te kopen, verkopen of niets te doen. De succesvolle actieve trader kent het belang van een goede timing en geduld. Geduld betekent het juiste moment afwachten om tot actie over te gaan en optimaal te profiteren van de koersbeweging. Tijdens dit seminar leert u in vooral goed te kijken op welke wijze u uw (koers)doelen kunt halen en hoe u optimaal kunt profiteren van de hefboominstrumenten uitgegeven door Commerzbank.