Update AEX symmetrie 94-51

U kunt via ‘de grafiek van de dag’-aanduiding in deze column terugbladeren in de historie van eerdere publicaties. Op 18 april jl. werd in deze column aangegeven dat sprake was van een zgn. Fibonacci-week, waarbij het tijdvenster 20 april als ideale draaidatum aangaf (samen met andere invalshoeken). Het ritme van de daling en stijging sinds de top eind november 2015 kwam overeen met het ritme van de daling en stijging vorig jaar (zie grafiek).

De complete analyse van de analyse hierboven afkomstig van de update van 22 april 2016 leest u hieronder (klik op tekst/afbeeldingen om te vergroten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu weten wij dat er (verborgen) relaties bestaan in termen van tijd en prijs….zo blijkt uit de roodgekleurde 51 dagen tijdlijnen en blauwgekleurde 94 dagen tijdlijnen en groengekleurde tijdlijnen in symmetrie (zie grafiek onder).

 

 

 

 

 

Wat is de geheime boodschap achter de eerder besproken symmetrie? Wellicht is – gelet op de grote mate van onzekerheid waarover de media nu verslag doet – het zinvol om meer onderzoek te doen naar de (onderlinge) relaties (hoe esoterisch deze benadering ook mogen zijn).