Gouden rechthoek

Het doen van voorspellingen op basis van natuurlijke actie/reactiespiralen conform de Fibonacci-getallenreeks blijft altijd een controversiƫle bezigheid. Desalniettemin behoort de tijd-/prijsanalyse tot de gereedschapskist van de technische analyse. Op 20 april bedroeg een Fibonacci-ratio 1597 / 4171 = 38,2. Deze invalshoek was een extra technisch argument om een natuurlijke draai te verwachten (conform analyse 8 april 2016).

Beurskoersen voorspellen doorgaans wat later het financieel nieuws haalt (citaat: LOEF DE TECHNICIAN 8 april 2016)

Niet alleen in de natuur, waar groei en verval volgens een fractaal proces zich openbaren, maar ook in de aandelenkoersen is actie en reactie een wiskundig bepaald proces. Dit proces krijgt gaandeweg vorm, althans…voor wie er oog voor heeft (zie grafiek onder).

MSCI USD World Index met tekenen van symmetrie (klik op de afbeelding om te vergroten) en een verborgen rechthoek.

 

 

 

 

 

Meer weten? Vandaag wordt een Fibo Special gepubliceerd (in het besloten deel van deze website) met belangrijke aanwijzingen waar u hopelijk uw voordeel mee kunt doen.

Download ‘LOEF DE TECHNICIAN FIBO SPECIAL’ d.d. 30 juni 2016: De Technician 300616 FIBO SPECIAL