Mijn visie versus jouw visie

Op de Hollandse Aandelenavond werd o.a. aan de beursexperts gevraagd wat het eindejaars koersdoel voor de AEX zou zijn. Het antwoord van LOEF: 350 (na een dieptepunt rond 330 in de derde week van november). Vorige week donderdag werd dezelfde vraag opnieuw gesteld. Hetzelfde antwoord. Gisteren werd de vraag opnieuw gesteld. De AEX sloot voor de vijfde dag op rij met winst…en boven de 450-puntengrens.

Mijn visie en uw visie en de visie van vele anderen vertalen zich naar aankoop- en verkoophandelingen en gezamenlijk leidt dit tot een beursnotering. Mijn visie doet er niet toe. Uw visie trouwens ook niet. “If you want to know about the market, ask the market”.

AEX-weekgrafiek + Directional Movement Indicator (DMI)…

klik op afbeelding om te vergroten…en kijk naar wat de markt ons vertelt…het zwarte kader illustreert wat in het verleden geschiedde…het is een houvast….meer niet.

 

 

 

 

Legenda: