Wat is uw plan?

In de komende weken treedt Edward Loef op als coach tijdens de TURBO TA BATTLE (raadpleeg: https://www.iex.nl/Column/175825/Koersen-volgen-zonder-beursvisie.aspx ). Veel (zelf)beleggers zijn op zoek naar bruikbare tips op het gebied van technische analyse. Reken maar dat u van menig collega TA-goeroe voorspellingen voorgeschoteld krijgt. Maar de vraag zou niet moeten zijn wat de koers gaat doen. De vraag moet zijn ‘Wat is uw plan’?

LOEF Technische Analyse adviseert iedereen ‘The One Page Financial Plan’ te lezen (zeer toegankelijke geschreven door de Amerikaanse financial planner Carl Richards, in het Nederlands vertaald door Robert van Beek, ISBN 9789081972948 te bestellen bij www.b-books.be )

Hieronder de persoonlijke mening LOEF Technische Analyse over voorspellen:

(klik op de afbeeldingen om te vergroten)

 

 

 

 

 

 

 

TURBO TA BATTLE….unieke kans om in vier weken de ervaring van meer dan 30 jaar te krijgen:

LES 1: ‘volg de koersen zonder beursvisie!’

 

 

 

 

 

https://www.iex.nl/Column/175825/Koersen-volgen-zonder-beursvisie.aspx

Een praktijkvoorbeeld van de handelsmethode krijgt u vandaag (15/16 mei 2016) via ‘de grafiek van de dag’ op deze website.

Wilt u veel meer weten?registreert u zich dan voor een maand gratis om kennis te nemen van wat LOEF Technische Analyse u te bieden heeft en/of neem een abonnement bij www.probeleggen.nl (LOEF PRO) voor serieuze SMS/Email updates van investment cases, periodieke updates etc.

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ 15 mei 2016: LOEFTTT 150516