Turbo TA coaching door Edward Loef

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Turbo TA Battle, een speciale editie van de Slimste Belegger 2016: het spannendste beleggingsspel van Nederland. Vanaf 16 mei gaat de Turbo TA Battle – een speciale thema-editie van de Slimste Belegger – van start. Wilt u goed beslagen ten ijs komen? Dan mag u dit webinar met vier Turbo TA-coaches absoluut niet missen! In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo’s.

SEMINAR 17 mei 2016

AANVANG: 19:30 uur

Op dinsdagavond 17 mei vanaf 19:30 uur geven alle coaches van de Turbo TA Battle namelijk inzicht in hun handelsmethode en krijgt u concrete handelstips waarmee u de battle goed kunt beginnen. Het team met TA-coaches bestaat dit jaar uit: Nico Bakker, Royce Tostrams, Edward Loef en Guy Boscart.   Alle coaches zullen tijdens de Turbo TA Battle – die loopt van 16 mei tot en met 10 juni – beleggers begeleiden in het behalen van zo goed mogelijke resultaten met behulp van technische analyse. Tijdens dit webinar op dinsdagavond 17 mei zullen zij u vast een voorproefje geven van hoe zij te werk zullen gaan tijdens de battle. Daarnaast laten zij u zien hoe zij met behulp van technische analyse hun Turboportefeuille zullen managen.   U als belegger kunt in het team van één van deze experts plaatsnemen. U ontvangt dan niet alleen dagelijks input en handelsideeën van uw Turbo TA-coach, maar maakt ook kans op mooie prijzen waaronder de hoofdprijs van 5.000 euro!   Het webinar begint dinsdagavond 17 mei om 19.30 uur.

Nieuw in deze editie is dat u niet alleen de mogelijkheid heeft een ervaren beleggingscoach te selecteren, maar u kunt tussentijds ook nog switchen van beleggingscoach. Meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen en inschrijving vindt u op TurboTAbattle.nl 

U kunt nu al oefenen en vanaf maandag kunt u echt meespelen en strijden om zowel de eer als de hoofdprijs van 5.000 euro.

Tijdens de Turbo TA Battle – een speciale thema-editie van de Slimste Belegger die in het teken staat van turbo’s en technische analyse (TA) – mag u leren van, meekijken met en plaatsnemen in het team van een van deze vier Turbo TA-coaches:

Van wie zou u het liefst dagelijks tips en analyses ontvangen? En wie denkt u dat zijn team het best weet te coachen naar de overwinning? Mocht u nog twijfelen, in vier video’s stellen onze Turbo TA-coaches zichzelf aan u voor en vertellen ze wat zij de komende weken voor u kunnen betekenen. Voor wie kiest u?

Hieronder alvast een tipje van de sluier van wat de TA-coach Edward Loef u heeft te bieden!

Een bewezen aanpak met vier uitgangspunten: Logisch, Objectief, Eenvoudig, Functioneel!

Waar het op termijn na een reeks van koop- en verkooptransacties echt om draait – in goede en in slechte beurstijden – is een handelsplan met een gunstige winst/verlies ratio. Dat wil zeggen, als u alle beslisregels voor aan- en verkoop respecteert, hoe groot is dan de gemiddelde winst ten opzichte van het gemiddelde verlies. Als deze ratio gunstig uitvalt (lees: elke investering van een euro levert het dubbele op) dan heeft u op termijn uitzicht om vermogensgroei te realiseren. Hieronder ziet u een backtest van ‘entry long en exit short’-alerts volgens het technische analyse handelsmodel van Edward Loef.

Reward/risk-ratio AEX-aandelen vanaf 5 januari 2000 op basis van maximaal 5% investering per trade van het beschikbare beleggingskapitaal (simulatie handelsmodel LOEF Technische Analyse)

 

 

 

 

 

 

 

 

Technische analyse draait om waarschijnlijkheid!

U kiest toch ook voor Edward Loef op basis van feiten (in plaats van veronderstellingen?).