10 mei Hollandse Aandelenavond

Op 10 mei a.s. is het weer zover. Vanaf het Damrak vindt op dinsdagavond 10 mei alweer de zesde Hollandse Aandelenavond plaats, georganiseerd door IEX en BNP Paribas Markets, die de hele avond in het teken staat van Hollandse aandelen. Speciaal voor deze gelegenheid worden dit keer maar liefst zes bekende beleggers gevraagd om hun favoriete aandelen van eigen bodem te tippen (tips LOEF 2014-2015 +34%).

De beursexperts

Uit de hoek met technisch analisten nemen deel:

  • Nico Bakker (aka @TheDailyTurbo, columnist Belegger.nl)
  • Edward Loef (Loef Technische Analyse)
  • Royce Tostrams (Tostrams Groep)

Daarnaast zullen de volgende fundamentele analisten aanschuiven:

  • Corné van Zeijl (Actiam)
  • Jos Versteeg (Theodoor Gilissen)
  • Jim Tehupuring (ProBeleggen)

Naast longkansen zullen de beursexperts ook hun licht laten schijnen op Hollandse shortkandidaten.

Wilt u live de concrete handelskansen ontvangen én de paneldiscussie tussen de experts bijwonen? Dat kan! En wel gratis! Schrijf u wel zo snel mogelijk in, want er is een beperkt aantal plaatsen in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Inschrijven via: https://www.onlineseminar.nl/bnpparibas/webinar/12708/hollandse-aandelenavond-2016—webinar/

Nog meer technische analyses?

Wilt u meer weten over trends buiten Nederland? In de wekelijkse nieuwsbrief ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ en/of in de wekelijkse marktvisie bij www.probeleggen.nl leest u welke trends in de wereld u kansen biedt en waar u op de risico’s moet letten.

Download weekrapport: ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 24 april 2016 LOEFTTT 240416