AEX-beleggers, kijk naar de DAX

De AEX heeft in het eerste kwartaal van dit jaar relatief gunstig gepresteerd. Gisteren herstelde de AEX zich weer boven de 430-puntengrens. Een dag eerder werd AEX 426,75 als laagste notering opgemaakt voorafgaande aan een slotkoers op 428,85. Sinds het ‘short call’-alert op 23 maart bij een slotkoers op AEX 443,36 zijn er geen nieuwe signalen geweest. Er is sinds de top op AEX 448,82 op 30 maart jl. sprake van een lagere top (439,95) en lagere bodem (426,75). Maar wat doet onze grote broer – de Xetra DAX – in Duitsland? Meer informatie leest u in de dagelijkse LOEF DE TECHNICIAN…en vergeet niet kennis te nemen van de investment cases via www.probeleggen.nl

DAX-grafiek vanaf 2015 (opgesteld voorbeurs)

 

 

 

 

DAX kwantitatieve analyse (opgesteld voorbeurs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legenda kleuren grafiek