Stel uw vraag!

Een beleggingsgoeroe berichtte afgelopen week naar aanleiding van het besluit van de Amerikaanse Federal Reserve om de rente dit jaar niet met vier, maar met twee stappen te verhogen, het volgende: “Niemand weet meer waar die aan toe is met de koers van Fed-voorzitter Janet Yellen. Het is dan ook geen wonder dat beleggers het vertrouwen in de Amerikaanse centrale bank beginnen te verliezen”. Deze goeroe staat niet alleen in zijn vraag.

The Financial Times bevestigde het actuele stemmingsbeeld:

  • “The gloomy interpretation, certainly compared with dives in the yen and the euro when they announced quatitative easing, is that the ECB and  the BoJ are losing credibility with the markets”

In de wekelijkse nieuwsbrief opgesteld voor een financieel dienstverlener op Beursplein 5 werd de vraag als volgt beantwoord:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: NBWM 16 maart 2016 om 09:44 uur

Heeft u specifieke vragen?

Meld u zich dan aan voor het LYNX MASTERCLASS WEBINAR aankomende donderdag 24 maart 2016 om 20:00 uur.

Voor meer informatie en inschrijving deelname:

Bron: http://webinar.nl/lynx/#!/lynx/20160324_1

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de informatie die u via ProBeleggen (zie banner op deze website) kunt verkrijgen als het gaat om ‘marktvisies’, ‘investment cases’, enz. of contact opnemen via mail@edwardloef.com

Zojuist is het wekelijkse researchrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 20 maart 2016 gepubliceerd in het besloten deel van deze website (exclusief bestemd voor abonnees).

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 20 maart 2016: LOEFTTT 200316