Fibonacci of Draghi stuurt AEX?

In de dagelijkse publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ werd gisteren aandacht geschonken aan 10 maart 2009. Het was immers zeven jaar geleden dat de bodem van de grote ‘bear’markt 2007 – 2009 werd bereikt. Op die dag werd destijds een Fibonacci tijdvenster geactiveerd op basis waarvan een draai naar boven werd geanalyseerd. Gisteren werden abonnees ook geduid op de activering van een Fibonacci-prijs/tijdvenster. Interessant om te constateren is het feit dat een week geleden in ‘de grafiek van de dag’ een stijging van de AEX naar 449 werd aangegeven. Gisteren werd intraday een hoogste koers bereikt tegen 14:00 uur bij een indexstand op 449,62.De AEX sloot op een steunniveau rond AEX 430.

Het beschreven koersherstel in een ABC-zigzag in de AEX is via de grafiek op uurbasis nu goed zichtbaar.

 

 

 

 

 

Voor de liefhebbers van objectieve technische analyse volgt hieronder het kwantitatieve commentaar op basis van dagkoersen (slotnotering 10 maart 2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie, zie: LOEF DE TECHNICIAN PROBELEGGEN 10 maart 2016