AEX-index lost beursvisie 12 mei 2015 in….

De AEX opende op donderdagochtend op 390,63 en zakte daarna direct weg naar 378,53. Daarmee is het geanalyseerde koersdoel in de range 400 – 375 (vorig jaar uitgesproken op het seminar van de Hollandsche Aandelenavond te Amsterdam op 12 mei 2015) bereikt. Bij het publiceren van deze update noteert de AEX-index weer boven de 380-puntengrens. Of de meerjarige stijgende steunlijn (zie grafiek) zal sneuvelen of als vangnet zal fungeren voor een nieuwe herstelfase wordt eerbiedig afgewacht met het oog op hoe Wall Street reageert op de verkoopdruk buiten de V.S.  Mogelijk wordt de koersdaling in de S&P 500 index opgevangen rond de 1800-puntengrens, omdat de Emini S&P 500 futures rond lunchtijd Europese tijd een compleet ogende dalingsstructuur (bestaande uit vijf golven) heeft afgerond.

AEX op weekbasis onderweg naar de meerjarige (indicatieve) steunlijn rond 375

 

 

 

 

Hieronder leest u kwantitatief aangestuurde intraday analyse van de AEX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emini S&P 500 futures (rolling) intraday subjectieve trend/golvenanalyse

 

 

 

 

LET OP:

Bovenvermelde informatie is incompleet. Abonnees van LOEF Technische Analyse raadplegen voor complete informatie de TA updates in het archief publicaties.