AEX uurgrafiek + Griekse hiel

Vanaf aankomende maandag 8 februari 2016 zal hier dagelijks de koersgrafiek van de AEX-index een vast onderdeel zijn van de ‘grafiek van de dag’. Vandaag wordt de grafiek van de Griekse aandelenindex getoond. De reden? Het Financieele Dagblad bericht vandaag over de ‘winterraming’van de Europese Commissie. De risico’s voor een vertraging van de economische groei in Europa zijn groter geworden. Het FD schrijft: “Een onverwachte terugkeer van de Griekse crisis en de migratieperikelen kunnen de economische groei in Europa belemmeren”. Waar of niet waar, de koersgrafiek van de beurs in Athene toont de denkrichting in de markt:

AEX-index op uurbasis (meer informatie in de dagelijkse nieuwsbrief ‘LOEF DE TECHNICIAN’.

 

 

 

 

Athene Composite index weekgrafiek vanaf 2006