Feiten & meningen

“If the facts change, what do you do, Sir?” Econoom Jaap van Duijn schreef in zijn column in De Financiele Telegraaf een kritische waarneming omtrent het gilde van beursexperts. Regelmatig maken wij – beursexperts – ons schuldig aan vooringenomenheid. Als koersbewegingen anders verlopen dan verwacht, hoe moeten wij daar dan mee omgaan? Eigenlijk moet de belegger iedere dag weer met een leeg blaadje beginnen.

Van Duijn heeft gelijk. Elke dag opnieuw moet ook de chartist terug naar de tekentafel. Maar om te beoordelen of de resultaten een kwestie zijn van geluk of van oefening, dat leest u in de nieuwe publicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 31 januari 2016. Hieronder overigens enkele wapenfeiten:

 

 

 

 

De Dow Jones Industrials Average daalde in januari 2016 met 5,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

Het aandeel WalMart-Stores werd in NRCWeekend van9/10 januari 2016 getipt als kanshebber in 2016. De top-20 van individuele aandelentips voor 2016 toont in januari jl. een outperformance van ca. 100%.

De oplossing is simpel en leest u hieronder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download weekbericht LOEF Timing, Trends & Tactics d.d. 31 januari 2016: LOEFTTT 310116