Sentiment

Het is 21 december 2015. Het aandeel Apple Inc. sloot de dag 1,2% hoger af. De reden? Apple sloot een licentie-overeenkomst met Ericsson, waarmee voorlopig een patentruzie tussen beide concerns voorbij is. Op de website ‘Guruwatch’ blijkt hoe het sentiment is ten aanzien van het aandeel Apple. Aantal adviezen: 23 (Kopen: 20, Houden: 3, Verkopen: 0). De beleggers zijn dus tot over de oren verliefd op het aandeel Apple Inc.

Bovenstaande is onderwerp van een kritische bespreking van de uitgebrachte adviezen. “Liefde maakt vaak ook blind…()…de nekslag is nu nabij.” (bron: LOEF DE TECHNICIAN d.d. 22 december 2015).

Beleggers in Apple Inc. werden vorig jaar jaar augustus al gevraagd om de ogen te openen voor de feiten (zie grafiek afkomstig uit ‘LOEF DE TECHNICIAN 5 augustus 2015).

 

 

 

 

 

 

De analisten bleven echter onverminderd positief ondanks de geregistreerde verzwakking (zie onder opinie d.d. 4 augustus 2015).

 

 

Tijdens het topvormingsproces vorig jaar was er niemand te vinden die Apple Inc. te duur vond en/of rekening hield met de wijsheid ‘verkoop als iedereen koopt’ (zie onder).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het sentiment is ondertussen omgeslagen, hoewel er nog altijd koopaanbevelingen voor het geliefde aandeel ‘APPLE Inc.’ worden afgegeven.

Abonnees profiteren van de technische analyses en de handelssignalen in het aandeel Apple. Er valt nog heel wat te winnen en te verdienen.

De reden? LOEF Technische Analyse ziet wat alle ogen kunnen zien en alle vingers kunnen aanwijzen (helaas blijven veel beleggers ‘ziende blind’ en ‘horende doof’).

Wilt u met eigen ogen zien wat de toegevoegde waarde is van de rapporten van LOEF Technische Analyse? Lees bijgaande mailing: LOEF DE TECHNICIAN LAATSTE AANBOD 9 januari 2016

In het hieronder besloten deel – exclusief bestemd voor abonnees – wordt in het nieuwe weekrapport de denkrichting voor aandelenbeleggers nader bepaald:

Download weekrapport ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS’ d.d. 10 januari 2016: LOEFTTT 100116