Vuurwerk in 2016

Wat 2016 ons zal brengen weten we nog niet. Hopelijk ligt er voor ieder iets positiefs in ’t verschiet. Vermogensbeheerders zien aandelen opnieuw als de favoriete beleggings-categorie ondanks de gematigde rendementsvooruitzichten. Circa 45% van de particuliere beleggers in Nederland verwacht een stijging van de AEX van meer dan 5%. ‘Een daling wordt nauwelijks verwacht‘, zo blijkt uit de recente peiling door ING Beleggersbarometer.

Het gezaghebbende weekblad ‘The Economist’ berichtte op 31 december 2015: “Investors often start the calender year in a buoyant mood, only to be caught out by unexpected events

Gelet bovenvermelde informatie is een citaat van David Harding voor 2016 belangwekkend: “It’s amazing how surprised people are by surprises“.

De beste leidraad voor 2016 is de beurskoers. De beurskoers verdisconteert immers alles wat beleggers wereldwijd weten en/of verwachten. In de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ zijn de trendoverzichten een gids voor elke belegger die een keuze moet maken uit aandelen, sectoren, obligaties, grondstoffen, vastgoed enz.    De weekpublicatie geeft concrete namen die kansrijk worden geacht, maar vermeldt ook technieken om verliezen te beperken.

Heeft u nog geen abonnement? U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Lees de vorige publicaties en laat u inspireren!

Download het weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 3 januari 2016: LOEFTTT 030116

Voor vorige publicaties, raadpleeg ‘archief publicaties’.