Helpende hand

Heeft u enig idee waarnaar u in 2016 moet kijken? LOEF Technische Analyse wel! Zie de financiĆ«le markten als een zee van mogelijkheden (m.a.w. zoek de kansen in richting van de trend). Weet vervolgens hoe de risico’s beperkt te houden. En heb het gevoel dat u dit kunstje beheerst. Het jaar 2015 bleek voor veel beleggers een marteljaar. Het jaar 2016 wordt heel uitdagend afgaande op mediaberichten en de boodschap van de koersgrafieken.

Graag reikt LOEF Technische Analyse u de helpende hand. Wij hebben immers een gezamenlijk belang. De abonnees van LOEF Technische Analyse worden geattendeerd op specifieke trends in prijsbewegingen en koerspatronen, welke in het verleden hebben plaatsgevonden en die zich waarschijnlijk opnieuw zullen voordoen. Abonnees van LOEF Technische Analyse weten dankzij de geschetste beeldvorming dus exact(!) waarnaar ze moeten kijken of waar alert op moeten zijn om in te spelen op kansen en risico’s.

In de afgelopen week werden een aantal nieuwsbrieven opgesteld en publiekelijk verspreid. Ik hoop daarmee ook te hebben aangetoond, hoe snel abonnees hun investering in een jaarabonnement konden terugverdienen. Wilt u dat ook, maak dan gebruik van de (tijdelijke) feestelijke aanbieding om in het nieuwe kalenderjaar kennis te nemen van de beleggingsresearch.

Hieronder kunt u deze publicaties alsnog downloaden.

LOEF TECHNISCHE ANALYSE OPTIETIP 10 december 2015

LOEF TECHNISCHE ANALYSE OPTIETIP 11 december 2015

LOEF TECHNISCHE ANALYSE OPTIETIP 151215

LOEF Technische Analyse AANBOD 2016 dd 171215

LOEF Technische Analyse AANBOD 2016 dd 181215

LOEF Technische Analyse TA TURBO TIP 21 december 2015

LOEF Technische Analyse TA TURBO TIP 23 december 2015