GREAT DEAL 2016

Voor veel beleggers in 2015 waren de afgelopen 50 weken een marteling. Na de hooggespannen verwachting eind 2014 waarin de AEX-index menig belegger op de proef had gesteld, leek 2015 eindelijk de grote TINA-belofte in te lossen omtrent de veelgehoorde slogan ‘There Is No Alternative’ voor aandelen. Maar…gaat de AEX-index het jaar 2015 wel met winst afsluiten, of niet? En belangrijker wellicht, wat gaat 2016 ons brengen?

 

 

 

LOEF Technische Analyse hintte u op deze website in een update d.d. 17 december jl. wat u kan verwachten….of lees over de ‘Kroniek van een trendomslag’ op deze site ‘grafiek van de dag’.

Afgelopen jaar meldde deze website in april over ‘top bereikt’ en even later ‘Cash is King’. U weet dat de stijging van de Amerikaanse dollar sindsdien het betere alternatief was dan aandelen, obligaties, vastgoed, edele metalen of grondstoffen! Op maandag 21 december 2015 kunt u in Het Financieele Dagblad lezen wat LOEF Technische Analyse voor 2016 verwacht (of wat de zes andere financieel experts verwachten).

NOG GEEN JAARABONNEE?

LOEF Technische Analyse doet u voor 31 december 2015 een ‘GREAT DEAL’, download bijgaand aanbod: LOEF Technische Analyse AANBOD 2016 dd 181215

Aankomende paar dagen kunnen de abonnees enkele tips verwachten om de investering in een jaarabonnement relatief snel terug te verdienen. De gepubliceerde tips van afgelopen week zijn thans al winstgevend!

Download weekrapport ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS’ d.d. 20 december 2015: LOEFTTT 201215