Geen wollige analyse

De aandelenbeleggers hebben zich niet laten afschrikken door de terreuraanslagen in Parijs en de opgeschaalde dreigingsniveaus in Brussel. Beurskoersen stegen wereldwijd. Alleen de grondstoffenindices gleden weg naar nieuwe dieptepunten mede als gevolg van de dalende olieprijzen. iShares S&P GSCI Commodity-index Trust ETF (GSG) is nu oversold in de relatieve sterkte index (RSI) en stochastics op weekbasis. TIP: dit is een koop ‘setup’!

Beleggers die durven te beleggen in grondstoffenfutures krijgen deze week op basis van historisch koerspatronen een concrete tip. Geen wollige analyses, maar een concrete tip, waarmee in enkele weken tijd de kostprijs van een jaarabonnement kan worden terugverdiend.

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 22 november 2015: LOEFTTT 221115