Dr Jekyll and Mr Hyde

In 1986 distribueerde DISCO MAGIC S.r.l. op het platenlabel POWER RECORDS een italo-disco maxi-single onder de artistennaam ‘ATRIUM’ met op de A-kant ‘Dr Jekyll’ (Dr Jekyll versie) en op de B-kant ‘Dr Jekyll’ (Mr Hyde versie). In het atrium op Wall Street verschijnt Dr.Jekyll en Mr.Hyde nu ook ten tonele, maar dit keer laten zij zich niet horen, maar zien. Het levert een bijzonder verwrongen beeld op, hetgeen niet prettig overkomt.

Voor wie interesse heeft in genoemde Italiaanse discothekenhit, ik heb de maxi-single even uit de hoes gehaald om te tonen (zie onder ‘Jekyll version’).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ‘Mr Hyde version’ is exclusief bestemd voor abonnees. In de zojuist gepubliceerde wekelijkse publicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ leest u – over muziek gesproken – een citaat van Bob Dylan: “SOMETHING IS HAPPENING HERE BUT YOU DON’T KNOW WHAT IT IS, DO YOU, MISTER JONES?”.

Neem een (proef)abonnement en oordeel zelf of de beleggingsresearch u als muziek in de oren klinkt.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician