De schreeuw

“Op een avond wandelde ik langs een weg – aan de ene kant lag de stad, onder me lag het fjord. Ik voelde me moe en ziek – ik bleef staan uitkijken over het fjord. De zon ging onder – de wolken waren rood getint als met bloed. Het kwam me voor alsof de hele natuur aan het schreeuwen was – het was net of ik een schreeuw kon horen. Ik schilderde dat doek, schilderde de wolken als echt bloed. De kleuren schreeuwden.

Het iconische schilderij ‘De Schreeuw’ (1893) van de Noorse Kunstschilder Edvard Munch staat symbool voor de inhoud van het actuele weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’. De kleuren schreeuwen. U ziet het in de grafieken.

‘Technical Analysis is an Art, not Science’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor u opgemerkt in ‘LOEF DE TECHNICIAN’ op 14 december 2013:

 

 

 

 

Bijgewerkte koersgrafiek van SOTHEBY’s HOLDINGS (BID) … let op de gele kleur eind 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kleur geel…momenten van overdrijving…momenten voor ‘market timers’…voor meer info: mail@edwardloef.com of neem een (proef)abonnement.

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 11 oktober 2015: LOEFTTT 11 oktober 2015