Maanziek?

Na de mini-krach van 24 augustus jl. neemt het aantal onheilstijdingen toe. De Amerikaanse overheid zou mogelijk weer haar deuren moeten sluiten wegens geldgebrek. Het tijdvenster van ‘The Forecaster’ (Martin Armstrong) wordt deze week geactiveerd (= 2015.75). Dit zou het einde inluiden van overheden met teveel schulden. Tot overmaat van ramp is er ook nog een verduistering van een bloedmaan. Wordt iedereen nu maanziek?

Aan complotdenken is er deze dagen absoluut geen gebrek. Opeens kondigde de voorzitter van het Amerikaanse congres (Boehner) zijn aftreden aan. Janet Yellen liet afgelopen donderdag weten de rente toch te willen gaan verhogen, maar ze werd bij deze boodschap zelf onwel. Gelukkig bracht de paus een bezoek aan de Verenigde Staten en schonk hij aandacht aan de noodzaak voor een oplossing van mileuvraagstukken die feitelijk vragen om een aanpak die alleen mogelijk lijkt bij een ‘New World Order’. En…opvallend genoeg was daar opeens ‘Dieselgate’, hetgeen op toeval kan berusten natuurlijk.

 

 

 

 

 

 

De beruchte maand september is bijna voorbij en van een overtuigend terugkerend vertrouwen blijkt nog geen sprake. De maand oktober is uitdagend om meerdere redenen, waarover u kunt lezen in het weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ van 27 september 2015. Het wachten is op het volgende ‘schokkende nieuws’. De tip van LOEF Technische Analyse: volg de beursstatistieken en wees voorbereid op de kansen die zich waarschijnlijk zeer spoedig zullen voordoen.

Download weekrapport: LOEFTTT 27 september 2015