Bearish Coverstory

De actuele omslag van het  tijdschrift ‘Bloomberg Business’ betreft een coverstory dat refereert aan de beurscrash vorige week veroorzaakt door China. “But the U.S. has generally recovered, so there’s nothing to worry about, right? beweert het blad, echter: “For now the U.S. is fine, but there are fears of a more sustained global bear market“. Is deze angst terecht of is de beurscorrectie vorige week ‘overdone’, zoals sommige experts stellen?

Op Zwarte Maandag 24 augustus 2015 konden abonnees van LOEF Technische Analyse in het toegezonden rapport over ‘Market Timing: laag kopen en hoog verkopen’ lezen met een duidelijke leidraad (opgesteld door Edward Loef in april 2006 in de rol destijds van technisch analist werkzaam bij Theodoor Gilissen Bankiers te Amsterdam):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een ‘bearish’ coverstory is – onder bepaalde omstandigheden – een contra-indicator. Maar dat is slechts een deel van het verhaal. Het volledige rapport geeft aanwijzingen voor het herkennen van bodems en toppen. In het besloten deel is zojuist het weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 30 augustus 2015 gepubliceerd.

Bent u onzeker over de toekomst?

Neem een abonnement op de beleggingsresearch van LOEF Technische Analyse en u bent het nieuws in de media ruimschoots vooruit.

 

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 30 augustus 2015: LOEFTTT300815

Rapport ‘MARKET TIMING: LAAG KOPEN EN HOOG VERKOPEN’: Researchrapport Market Timing