Een ‘one-page’ plan

Maar door die kleine investering te doen, bespaar je jezelf tot wel meer dan honderd uren elk jaar” (citaat uit de introductie van het nieuwe boek van financieel planner en auteur Carl Richards, vertaald door Robert van Beek). Het nieuwe boek heet ‘The one page financial plan’ en is geschreven voor iedereen die eenvoudig en slim wil omgaan met geld. Hieronder leest u over het ‘one-page’-plan van Carl en het plan van LOEF Technische Analyse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke beweging in het proces naar vermogensgroei moet letterlijk benoemd kunnen worden om telkens weer opnieuw een gerechtvaardigd antwoord te krijgen op de vraag ‘waarom?’ De contrarian die laag wil kopen komt al in actie bij de letter ‘K’. De trendvolgers komen pas in actie bij de letters P, R, W, V en Y. (= Beleggingsvragen LOEF: ‘Waar wil je heen?’ en ‘Is het duidelijk waar je nu staat?’)

Het boek ‘The one page financial plan’ gaat o.a. in de gestelde vragen…meer weten? lees de informatie in de update van 30 juli 2015: LOEF DE TECHNICIAN LEESTIP EN ZOMERAANBOD 30 juli 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder leest u waarom de Nederlandse vertaling van het boek een ‘must read’ is….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En er zijn nog meer argumenten…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOEF Technische Analyse beoordeelt wekelijks de richting van de trends in de diverse asset classes via US dollar genoteerde trackers en ETF’s genoteerd in euro’s (unhedged) om te beoordelen waar vermogensgroei wordt gerealiseerd en waar kapitaalvernietiging plaats vindt. Door het onderscheid te signaleren wordt het risico van ‘big mistakes’ verkleind. Daarna wordt ingezoomd op regio’s, thema’s, sectoren en individuele waarden op dezelfde wijze. Met een focus op het behoud van beleggingen in stijgende trendlijnen en het mijden/verkopen van beleggingsproposities met dalende lijnen blijven beleggers wekelijks op de hoogte van de veranderingen. Check wekelijks wat er verandert (voorspel niet) en controleer of deze verandering voor u persoonlijk gevolgen heeft.

Waarom? vraagt u. Antwoord: u leest het in het boek van Carl Richards en…u ziet het met eigen ogen in het besloten deel van deze website.

MELDT U NU AAN voor een (proef)abonnement via deze website of stuur een bericht naar: mail@edwardloef.com

Download weekbericht ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 26 juli 2015: LOEFTTT260715