Visionair koopsignaal in Essilor

Gisteren verscheen in Het Financieele Dagblad het bericht dat computergedreven fondsen zich geen raad weten met ommekeer op markten. In de publicatie van ‘LOEF DE TECHNICIAN’ vandaag (raadpleeg link onder) leest u waarom u geen visionair hoeft te zijn om koopwaardige aandelen met kenmerken van outperformance op uw netvlies te krijgen. Om dit aan te tonen graag uw aandacht voor een trendoverzicht van Europese aandelen (d.d. 16 juli 2015), waarin het aandeel Essilor een blikvanger is in het kader van ‘de grafiek van de dag’.

Download kosteloos de publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ d.d. 17 juli 2015: LOEF Technician 17 juli 2015

TRENDOVERZICHT SLOTKOERSEN 15 juli 2015:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De trend in het aandeel Essilor is voor de kortetermijn (KT) positief en ook voor de langetermijn (LT). Het aandeel geeft op basis van slotkoersen d.d. 15 juli jl. een ‘K’oopsignaal te zien en breekt uit boven 5-daags en 20-daags hoogtepunten. Kortom, dit aandeel wordt door ‘de markt’ gezien als veelbelovend.

ESSILOR op weekbasis