DAX Elliott Wave bear impuls

Tussen 11:30 en 12:00 uur verstuurde LOEF Technische Analyse op dinsdagochtend 7 juli 2015 een ‘extra editie’ van de dagelijkse publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN’ (zie download-link onder). Niet alleen in de AEX waarschuwt een algoritme voor een ‘bear’-beweging, maar ook in de Duitse DAX worden patroontechnisch bearish voetstappen geregistreerd. In de periode 23 juni t/m 30 juni toont de DAX een typische Elliott Wave dalingsgolf onderbroken door twee herstelpogingen, waarvan de eerste complex is (abc-zig) en de tweede simpel (zie opleving 29 juni jl.). De zigzag omhoog eind juni/begin juli bestaat uit drie golven. De golven worden gesignaleerd op basis van prijsveranderingen groter dan 0,5%. Sindsdien is een relatief forse impulsgolf omlaag ingezet tot heden rond 12:00 uur. Zal de horizontale steun sneuvelen?

DAX-index met procentuele veranderingen > 0,5%

 

 

 

 

Download voor meer informatie de extra editie van LOEF DE TECHNICIAN: AEX Crash Alert 7 juli 2015