Rode lantaarn festival

Wie eindigt er als laatste in het financiĆ«le eindspel? Is dit Amerika (volgens Alan Greenspan hard op weg om een Griekenland te worden), of Japan dankzij ‘Abenomics’ of moeten we aan Europa denken vanwege het eindspel omtrent Griekenland wel of niet in de eurozone behouden? Wie naar de koersdaling kijkt in de Chinese aandelenmarkt vorige week (-13%) ziet opeens vele rode lantaarns opstijgen.

Alle aandacht gaat uit naar Griekenland als rode lantaarn drager in de eurozone als het gaat om het nakomen van noodzakelijk geachte hervormingen. Maar het echte vuurwerk lijkt ontstoken in China, waar de Shanghai & Shenzhen 300 index vorige week 13% in waarde daalde. Deze daling in een week tijd is niet uniek, want het is eerder vertoont tijdens koopgekte in het voorjaar van 2000 tijdens de informatie-/technologie-/internetmanie.

In de weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 21 juni jl. (gepubliceerd in het besloten deel van deze website) leest u het logische vervolg op de voorgaande weekpublicaties van de afgelopen maanden. Een abonnement op deze publicaties (ad. EUR 377 per jaar incl. BTW) kan het verschil maken tussen winst of verlies bij uw beleggingsoverwegingen. Voor meer informatie: mail@edwardloef.com (tip…raadpleeg ook ‘de grafiek van de dag’).

Download weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 21 juni 2015: LOEFTTT210615