De tijd tikt…

“Watch Out” schrijft The Economist deze week op de omslag. De wereld zou niet voorbereid zijn op een volgende recessie. De Amerikaanse centrale bank (Fed) laat deze week weten wat ze met de rente wil doen. Het IMF waarschuwde de Fed recent om de rente dit jaar NIET te verhogen. Griekenland blijkt een tikkende tijdbom en nadert een faillissement. Kan een ‘Grexit’ worden voorkomen? De grafieken tonen hoeveel tijd we nog hebben!

De rijke landen – inclusief de monetaire autoriteiten – blijken niet voorbereid op de weg terug…

The Economist schrijft in de nieuwe editie: “Rich countries average debt to GDP-ratio has risen by about 50% since 2007. In Britain and Spain debt has more than doubled.”

Na ‘Grexit’ volgt ‘Brexit’…en na ‘Brexit’ volgt ‘Spexit’ ???

De koersgrafiek van de beursbarometer in Athene – getoond in de nieuwe publicatie van ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ toont wat er in de komende weken mag worden verwacht.

De pilaren die koersgrafiek van de FTSE-100 index ondersteunen beginnen ook barsten te vertonen (zie onder)

FTSE-100 index op maandbasis + MACD

 

 

 

 

FTSE-100 index op weekbasis ingezoomd (+ MACD)

 

 

 

 

FTSE-100 index op dagbasis ingezoomd (+ MACD)…

 

 

 

 

De MACD-indicator weergegeven in de histogrammen van de FTSE-100 index op maand-/week- en dagbasis vertelt ons het hele verhaal….

Je moet of winnen en heersen, of dienen en verliezen. Ondergaan of triomferen, het aambeeld zijn of de hamer(citaat GOETHE).

Triomfeer door kennis te nemen van wat de markt ons klip en klaar via grafieken toont. Neem een abonnement op ‘LOEF Technische Analyse’, want ‘de tijd tikt….’ (en tijd is geld).

Download weekrapport LOEF Timing, Trends & Tactics d.d. 14 juni 2015: LOEFTTT140615