Gids naar recordhoogte

U bent een ‘zelfbelegger’. Dat wil zeggen, u neemt graag uw eigen beleggingsbeslissing. U heeft geen gids meer nodig om de pieken en dalen te trotseren. U kent de route naar de top als een ervaren berggids. Maar soms splitst de weg zich. U kunt dan linksom of rechtsom gaan. Hoe bepaalt u uw keuze? Ziet u in de wolken een bedreiging om door te gaan of besluit u voor de zekerheid te schuilen in de dichtstbijzijnde hut?

Soms weet zelfs de meest ervaren (berg)gids even niet meer wat te doen. Dan is er gelukkig een oplossing. Die oplossing heet METASTOCK en is geschikt om snel te ontdekken welke route het meest veilig is. Indien u hiervan gebruik wenst te maken en uzelf wilt ontwikkelen tot een nog betere beleggingsexpert, dan is een investering in deze beleggingssoftware wellicht het overwegen waard.

LOEF Technische Analyse leert u graag hoe u deze software efficiƫnt in uw voordeel kunt gebruiken. En bij mogelijke twijfel kunt u dan altijd terugvallen op de beste en meest objectieve onafhankelijke voorspellingen op basis van beproefde indicatoren die in Metastock zijn getest.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LOEF Technische Analyse die op 9 juni a.s. een informatieavond organiseert voor beleggers die op zoek zijn naar praktische hulpmiddelen op het gebied van technische analyse.

DOWNLOAD UITNODIGING INFORMATIE-BIJEENKOMST 9 mei 2015: LOEF DE TECHNICIAN uitnodiging informatieavond 9 juni 2015

Het alternatief is natuurlijk kennisname van de wekelijkse beleggingsresearch die ook nu weer hieronder in het besloten deel van deze website is gepubliceerd.

Download researchrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 25 mei 2015: LOEFTTT250515