Hollandse aandelenavond (terugblik)

Op maandagavond 11 mei jl. gaven vijf bekende experts elk drie tips in Nederlandse aandelen om long te gaan en noemden vervolgens ook een shortkandidaat. U lees hieronder over de oogst van de vijfde Hollandse Aandelenavond georganiseerd door IEX en BNP Paribas. Ook zijn de uitspraken van de experts voor u hieronder samengevat en kunt u het webinar terugzien, de slides downloaden en een aantal artikelen lezen.

Maak hieronder uw keuze:

het webinar terugzien

de slides downloaden

artikel op IEX lezen

Jos Versteeg, Edward Loef, Jim Tehupuring en Nico Bakker hebben voor u hun uitspraken samengevat.

Per saldo domineerden op de Hollandse Aandelenavond de positieve gevoelens over de aandelenmarkt, maar de breder samengestelde Europese DJ Stoxx 600 index hield afgelopen week de optimistische stemming van 11 mei niet vast.

Grafiek Europese DJ Stoxx 600 index 11/5 t/m 15/5

 

 

 

 

 

Degenen die het webinar terugkijken en de samenvatting van de uitspraken van LOEF Technische Analyse er nog eens op naslaan, zijn niet verrast. Zij zijn juist voorbereid op de toekomstige beweging(en), want ook hieronder is zojuist in het besloten deel van deze website de nieuwe wekelijkse update ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 17 mei 2015 gepubliceerd.

Download weekbericht ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 17 mei 2015: LOEFTTT170515