Dit is niet normaal!

U heeft de grafiek van de dag gelezen? Over de analogie tussen het voorjaar 2000 en voorjaar 2015? Een collega fundamenteel analist schreef vorige week over ‘overnamekoorts’. Biotechnologieaandelen zijn niet aan te slepen, meldde Het Financieele Dagblad afgelopen week. De shortsellers zijn gecapituleerd en de indices in de VS staan op winst ondanks de verwachtingen omtrent een winstrecessie. THIS IS CRAZY !!!

Ik denk niet dat ik gek ben, maar dat de markt idioot is geworden. LOEF Technische Analyse krijgt onverwacht steun door een interview dat Stanley Druckenmiller op 18 januari jl. gaf. Deze superbelegger liet o.a. weten hoe hij dacht in het begin van deze eeuw. In Januari 2000 zei hij tegen zichzelf. “THIS IS CRAZY….THIS IS NUTS“. De amateurbeleggers boekten 50%, terwijl hij als fondmanager van Soros Quantum Fund slechts 7% rendement boekte.

Druckenmiller zei in januari 2000: “I’m selling all the tech stocks, selling everything“, maar in maart 2000 besloot hij – onder druk van almaar stijgende koersen – toch in te stappen. Openhartig geeft hij toe: “I was just an emotional basket case and couldn’t help myself. So, maybe I learned not to do it again“.

Druckenmiller bekruipt nu weer hetzelfde gevoel: “don’t do it…don’t do it”.

Meer leest u in het besloten deel inclusief een bevestiging van de indicatoren in het weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ in het besloten deel (exclusief voor abonnees).

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician