Onwetend ?

De betekenis van het woord ‘ignorance’ betreft onwetendheid. Soms is dat domheid, soms een kwestie van onkunde. Economen, centrale bankiers, fundamenteel of technisch analisten, beleggingsadviseurs of vermogensbeheerders, professionele beleggers of beurshandelaren, soms is men bewust bekwaam, onbewust bekwaam, bewust onbekwaam of onbewust onbekwaam. Dat laatste kan niemand iemand kwalijk nemen. Maar wat wel?

The four horsemen of the Investment Apocalypse are fear, greed, hope and ignorance. And notice, only one of the four is not an emotion – ignorance. These four have accounted for more losses in the market than any recession or depression and they will never change. Even if you correct ignorance, the other three will get you every time” (citaat James P. O’Shaughnessy)

In de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ krijgt u koersgrafieken te zien die iedereen in een oogwenk bewust maken van de vier ‘horsemen’ waar alle bovenvermelde personages vroeg of laat mee worden geconfronteerd. Ineens wordt duidelijk wat de positie is van de Europese Centrale Bank en de Amerikaanse Federal Reserve. Opeens dringt het tot iedereen door waar we ons in de economische cyclus bevinden. Want: ‘it’s all in the charts’.

Wees niet langer ‘onwetend’, maar wees het beursnieuws vooruit! Neem een (proef)abonnement en verdien door bewust inzicht uw investering terug. Voor meer informatie stuurt een bericht/verzoek naar: mail@edwardloef.com

Download weekbericht “LOEF Timing, Trends & Tactics’ 29 maart 2015: LOEFTTT290315

Download dagelijkse update ‘LOEF DE TECHNICIAN’ 30 maart 2015 (raadpleeg ook archief): LOEF Technician 30 maart 2015