Het gele teken in de wereld(aandelenindex)

In de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 8 maart 2015 wordt stilgestaan bij de bijzondere omstandigheden die de maand maart in de geschiedenis in petto had. Deze maand lijkt hierop geen uitzondering te zijn. Volgens het beleggingsconcept van LOEF Technische Analyse dient elke belegger zich bewust te zijn van de richting van de actuele trend, de kracht van deze trend en het moment waarop de kracht van de trend te ver doorschiet (met alle gevolgen – maar ook kansen! – van dien).

MSCI World Index (in euro) op dagbasis vanaf 2014

 

 

 

 

Het theoretisch concept van LOEF Timing, Trends & Tactics kunt u zien in de wekelijkse update op deze website (zie ‘het gele teken’).

 

 

 

 

 

 

 

De verschijning van ‘het gele teken’ is niet alleen van belang voor striphelden (fictie), maar in werkelijkheid vooral geschikt voor beleggers die waarde hechten aan het theoretische beleggingsconcept van LOEF Technische Analyse om overdrijvingsfasen te herkennen en zo een waarschuwing krijgen, dat er ‘iets’ staat te gebeuren.

In de publicatie hieronder – bestemd voor diegenen die nog niet zijn overtuigd – wordt een voorbeeld geschetst van wat er wereldwijd in beursgenoteerd vastgoed sinds een maand geleden in gang is gezet.

Zorg ervoor dat u voortaan vooraf een teken krijgt van wat er op komst is…en maak gebruik van ondervermeld tijdelijk aanbod!

TIJDELIJK AANBOD geldig t/m 9 maart 2015: LOEF Technician 080315 aanbod 200%

Meer over ‘een concept waar u echt iets aan heeft‘: LOEF Technician 060315 aanbod

Lees over de ervaringen van anderen: testimonials LOEF