Spectaculaire sprong a.s.?

Afgelopen week werden nieuwe hoogtepunten geboekt in diverse aandelenindices. De Japanse Nikkei-225 steeg naar een 15-jaar’s hoogtepunt. De Dow Jones Industrials sloot op recordhoogte. De MSCI World index in euro’s steeg uit boven het vorige recordniveau uit 2000. Een recordinstroom in ETF’s op Europese aandelen prikkelt nu ook de fantasie ten aanzien van de opwaartse kansen in de AEX. Durft u de sprong naar aandelen te wagen?

Enerzijds zijn nieuwe hoogtepunten een teken van kracht. Beleggers zijn bereid om meer te betalen dan tijdens vorige haussefasen. Anderzijds zijn aandelenkoersen niet bepaald goedkoop meer indien gekeken wordt naar gangbare Overbought/Oversold-indicatoren. Wat is wijsheid?

In het weekbericht ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ dat zojuist in het besloten deel van deze website is gepubliceerd krijgt u een antwoord op de vraag wat u het beste kunt doen.

Download weekrapport: ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 22 februari 2015: LOEFTTT220215