Overwaardering?

Afgelopen week werd de bekende Nobelprijswinnaar Robert Shiller door zakenzender CNBC geraadpleegd. Yale professor Shiller adviseert beleggers alvast te beginnen met sparen, want de verwachte opbrengsten uit de gangbare beleggingen zullen in de komende jaren naar zijn mening niet de resultaten brengen die men alom verwacht. Sterker nog…vooral obligatiebeleggers worden gewaarschuwd voor een naderende crash.

In hoeverre de aandelenkoersen thans te hoog zijn, dat kunt u lezen op maandag 16 februari 2015 in de column ‘langs de lijn’ in Het Financieele Dagblad.

In hoeverre de vastgoedprijs thans te hoog zijn, dat kon u afgelopen week vernemen in het wekelijkse seminar dat in samenwerking met www.rendabelbeleggen.nl werd georganiseerd.

In hoeverre de obligatiekoersen thans te hoog zijn, dat kunt u vernemen van Robert Shiller in het interview op www.cnbc.com of met eigen ogen beoordelen aan de hand van de koersgrafieken getoond in de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ die zojuist hieronder in het besloten deel is te downloaden (exclusief bestemd voor abonnees).

Robert Shiller werd op CNBC geciteerd met de woorden ‘START SAVING THOSE PENNIES NOW’

U kunt zichzelf ook het nodige besparen door tijdig kennis te nemen van veranderingen in trends van beurskoersen in diverse beleggingscategorieën. Neem vandaag nog een (proef)abonnement en ontdek hoe snel dat kan gaan.

Om volledige publicaties in te zien dient u ingelogd te zijn.

Heeft u een inlognaam klik dan hier.
Heeft u nog geen inlognaam klik dan hier om u te registeren.

Heeft u vragen of verzoeken, dan kunt u deze mailen via de contact pagina.

Edward Loef
Certified Financial Technician