Concept voor traders en beleggers

In de afgelopen weken werden seminars en webinars georganiseerd met online brokers in CFD’s (w.o. IG NEDERLAND en ACTIVTRADES) en informatieve websites, w.o. www.rendabelbeleggen.nl met het doel de kennis van de handelaar te verbeteren. Immers, succesvol handelen in derivaten met een hefboom vraagt niet alleen om gedegen kennis van hefboominstrumenten, maar ook van ‘timingstechnieken’.

LOEF Technische Analyse heeft een concept, waarin elke beweging wordt benoemd en wordt gerangschikt alsof het een alfabet is (zie onder):

 

 

 

 

 

 

Het theoretisch plan zoals hierboven geschetst, ziet er in praktijk in bijvoorbeeld ETFS ENERGY als volgt uit:

 

 

 

 

De gele candles in de oliegerelateerde tracker in de weekgrafiek wijzen op een bodemproces (zie theorie ‘K’ van ‘Kopen’).

 

 

 

 

 

 

Naast ETFS Energy zijn er nog meer tradingsignalen om te kopen en te verkopen geweest die de moeite waard (zijn gebleken) om kennis van te nemen.

Een voorbeeld hieronder is een slide getoond in het IG DFT Online seminar van 29 januari jl. omtrent de goudprijs (zie onder):

 

 

 

 

 

 

 

De suggestie op 29 januari jl. luidde duidelijk ‘buy on dips’….

 

 

 

 

Met een beetje geduld en aandacht kan een handelsplan in relatief korte tijd genoeg geld opleveren om een jaarabonnement op de beleggingsresearch van LOEF Technische Analyse (ad. EUR 377 per jaar incl. BTW) terug te verdienen.

De doe-het-zelf belegger krijgt genoeg informatie ter beschikking om de kansen en risico’s tegen elkaar af te wegen. Sterker nog, dat wordt in de wekelijkse publicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ toegelicht en verder ook in de dagelijkse publicaties ‘LOEF DE TECHNICIAN’ verder uitgewerkt. Of het nu gaat om de beleggingscategorie aandelen of obligaties, vastgoed of grondstoffen, edele metalen of regio’s en sectoren…er is telkens weer opnieuw ‘voor elck wat wils’.

 

 

 

 

In het besloten deel van deze website is zojuist weer een nieuw weekrapport gepubliceerd. Doe uzelf niet tekort. Neem een (proef)abonnement en ontdek ook waarom anderen al genoten hebben van een gedegen plan van aanpak.

Download weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 8 februari 2015: LOEFTTT080215