DFT Online seminar vragen & antwoorden

Op donderdag 29 januari jl. organiseerde IG Nederland (de broker van actieve beleggers) in samenwerking met De Telegraaf een gratis online seminar over ‘actief beleggen in volatiele tijden’. Mocht u het seminar onverhoopt hebben gemist, klik dan hier om de presentatie alsnog terug te kijken. De deelnemers aan het seminar hadden veel vragen. De antwoorden zijn samengevat in een publicatie die u hieronder kunt downloaden.

Download gratis hieronder het speciale rapport ‘LOEF DE TECHNICIAN’, waarin de antwoorden worden gegeven vanuit de beleggingsfilosofie van LOEF Technische Analyse.

Download rapport: LOEF Technician vragen dft online seminar

LET OP!

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele trendstatus en koop/verkoopsignalen van de individuele aandelen in de AEX, AMX, BEL-20, DJ Eurostoxx 50, Dow-30, grondstoffen, beursindices, bedrijfssectoren, regio’s, valutaparen enz., schroom dan niet om een proefabonnement te nemen (via de homepage van deze website). U kunt dan tevens in het archief publicaties kennis nemen of de inhoud van de researchrapporten een antwoord geven op de vragen die u heeft.