STOCK ALERT

Op 4 februari 2013 plaatste het Amerikaanse beleggersweekblad BARRON’s op de cover een bullish artikel over de toekomstperspectieven van de beurskoersen op Wall Street. “The party is far from over” schreef het blad destijds met de (achteraf uitstekende voorspelling) ‘New Highs in Sight‘. De reden werd afgekort met TINA, ‘There Is No Alternative‘ voor aandelen.

The Early-year rally that on Friday took the Dow Jones Industrial Average to within 1% of its record high, set in 2007, could have a lot further to run. For starters, stocks aren’t expensive. Energy stocks and financials could lead the way” (citaat uit Barron’s 4 februari 2013).

Afgelopen maand steeg de AEX-index met 6,11% hetgeen de sterkste rally in de maand januari was in 20 jaar. Zijn er nieuwe hoogtepunten in zicht?

In de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ krijgen abonnees inzicht op het antwoord op de vraag of nieuwe hoogtepunten waarschijnlijk zijn of niet. Bent u nog geen abonnee, neem dan een gratis proefabonnement en neem ook kennis van de ‘STOCK ALERT’ die LOEF Technische Analyse meent onder de aandacht te moeten brengen.

Download weekrapport LOEF Timing, Trends & Tactics 1 februari 2015: LOEFTTT010215