Geen noodplan?

Een miljardeninjectie moet de economie nieuw leven inblazen, zo meldde De Telegraaf vorige week. Met een vette krantenkop werd gesproken over “GELD ALS WATER”. ECB-president Mario Draghi nam een slok water uit zijn glas, waaruit niet duidelijk bleek of deze nu halfvol of halfleeg was. Uit een interview met het Duitse Handelsblatt begin dit jaar suggereert Draghi het laatste. “There is no plan B” zo liet Draghi weten.

De gestelde vraag in het Handelsblatt ging over de kwade kans dat de eurozone mogelijk wordt opgebroken, maar Draghi ziet dat niet gebeuren. Het grote probleem van deze stellingname is het idee van Draghi dat hij (of de ECB) in staat denkt te zijn om de deflatoire krachten in Europa om te buigen in inflatoire krachten. Lees a.u.b. wat ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ vorig jaar op 1 juni 2014 berichtte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is altijd verstandig om een noodplan te hebben. Een plan waarbij vooraf is nagedacht over scenario’s.

 

 

 

 

 

In tegenstelling tot de ECB heeft LOEF Technische Analyse wel een noodplan. Dat noodplan is gebaseerd op 11 uitspraken van historische figuren. U leest het in de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ dat in het besloten deel van deze website exclusief voor abonnees is gepubliceerd en kan worden gedownload. Bent u nog geen abonnee en heeft u interesse? Meldt u zich dan aan voor een (proef)abonnement (mail@edwardloef.com)

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ d.d. 25 januari 2015: LOEFTTT250115