Het licht zien…

Afgelopen week was historisch op de financiƫle markten. De koppeling tussen de Zwitserse frank en de euro werd door de Zwitserse centrale bank onverwacht losgelaten, terwijl nog maar enkele weken geleden nog werd benadrukt dat er geen verandering zou worden doorgevoerd in het monetaire beleid. Wat betekent deze stap voor het beleggingsbeleid van particuliere beleggers en vermogensbeheerders. Wie ziet het licht?

Het antwoord op die vraag wordt gegeven door de koersontwikkelingen op de beurzen nog voordat het echte nieuws bekend wordt gemaakt. Wie profiteert er van de weeffouten in het internationale monetaire systeem? Het antwoord leest u hieronder. In het weekbericht van 5 januari 2015 kon u op pagina 13 (zie onder) lezen waar beleggers belangstelling in begonnen te tonen.

 

 

 

 

 

 

Het rendement in de afgelopen drie weken in ETFS Physical Gold leest u af in het performance-overzicht hieronder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziet u het licht ?

In het besloten deel van deze website – exclusief bestemd voor abonnees – wordt wekelijks juist die informatie gepubliceerd, waar andere beleggers pas enige tijd later ook kennis van nemen (als het in de media ook aandacht krijgt). Tast niet verder in het duister, maar neem een (jaar)abonnement en anticipeer in plaats van achteraf nakaarten.

Download weekbericht ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS d.d. 18 januari 2015: LOEFTTT180115