Uitbraak AEX verwacht

De wereldbank heeft de groeivooruitzichten van de wereldeconomie verlaagd. Vanuit technisch oogpunt zou de wereldaandelenmarkt op dit nieuwsbericht vooruit moeten lopen. Is dat ook zo? Een slide afkomstig uit het webinar van 17 december jl. geeft u hieronder een indruk. Maar wat betekent dat voor de Nederlandse belegger in AEX-aandelen? Immers, de Nederlandse belegger belegt nog altijd merendeels binnen de eigen landsgrenzen.

Slide afkomstig uit webinar ‘rendabel beleggen’ d.d. 17 december jl.:

 

 

 

 

 

 

De hoogste tijd/urgentie dus om nu in te zoomen op de uurgrafiek van de AEX-index vanaf december 2014:

 

 

 

 

Wat is het risico dat de uitspraak ‘gaps should be filled’ spoedig bewaarheid wordt? Wat zijn de kansen opwaarts (je weet nooit wat de centrale bankiers allemaal teweeg brengen)?

Beleggers kunnen verdienen aan een ‘long only’-strategie als de onderliggende trend stijgend is. Recent werden op deze site de Nederlandse favorieten voor u geselecteerd.

Maar wat nu als ‘long only’ in 2015 plaats maakt voor ‘short only’? Waar liggen dan de kansen?

Download voor deze ene keer gratis de dagelijkse nieuwsbrief LOEF DE TECHNICIAN: LOEF Technician 15 januari 2015

Volgt u ook de wekelijkse webinars? Misschien toch een goed idee…u leest in de EXTRA UPDATE waarom: LOEF Technician 15 januari 2015 blijk van dank

TIP:

In combinatie met de wekelijkse publicatie ‘LOEF TIMING, TRENDS & TACTICS’ blijft elke type belegger op de hoogte waar de kansen en bedreigingen om aandacht schreeuwen!

Een jaarabonnement kost slechts EUR 377 per jaar…en met die investering kunt u het onderscheid maken tussen wat waarde toevoegt en wat waarde vernietigd.