Kansen ruiken…en echt benutten!

Voor u gelezen in de publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN SPECIAL’ d.d. 12 januari 2015 verstuurd naar de abonnees van LOEF Technische Analyse: Corio, Ahold, Akzo Nobel, Unibail-Rodamco, Unilever, Wolters Kluwer, Reed Elsevier en ASML Holding werden recent op deze website getipt in de selectie van favoriete AEX-fondsen. Afgelopen week presteerde alleen ASML Holding slechter dan de AEX-index. Is dit toeval of een technisch recept?

Vandaag verschijnt er een tweede ‘special’, dit keer bestemd voor iedere belegger die niet alleen in de eerste week van 2015 winstgevend hoopte te beleggen, maar die ook wil weten hoe in heel 2015 ‘rendabel beleggen’ in praktijk te brengen.

DOWNLOAD de publicatie ‘LOEF DE TECHNICIAN SPECIAL’ d.d. 13 januari 2015: LOEF Technician 130115 SPECIAL

Hieronder volgt (eenmalig) informatie over de status van de trendfasen op basis van weekdata (10 januari 2015) inzake de AEX, AMX, BEL-20 en filter van koop/verkoopsignalen in de Amerikaanse S&P 100 index.