Nederlandse favoriete aandelen in 2015

De Nederlandse favoriete aandelen in 2015 op basis van technische analyse werden gisterenavond gepubliceerd tijdens een webinar. Hieronder treft u een overzicht aan van een technisch filter, waarin de specifieke namen van de fondsen worden vermeld. De grafieken van de meer liquide fondsen zijn hieronder afgebeeld. Het selectiecriterium is gebaseerd op een positief momentum in de afgelopen 13, 26 en 52 weken (= ‘buy the winners’-strategie). Verder is gekeken naar relatieve outperformance ten opzichte van de AEX.

LET OP: het overzicht is een momentumopname. Toepassing van de momentumstrategie vraagt om een periodieke update van de criteria, waarna bestaande namen kunnen afvallen en/of nieuwe namen worden toegevoegd. Resultaten in het verleden bieden uiteraard geen garantie op de toekomst.

 

 

 

 

 

AALBERTS INDUSTRIS

 

 

 

 

AHOLD

 

 

 

 

AKZO NOBEL

 

 

 

 

ASML Holding

 

 

 

 

ASM International

 

 

 

 

BESI Semiconductor

 

 

 

 

CORIO

 

 

 

 

REED ELSEVIER

 

 

 

 

SLIGRO

 

 

 

 

VASTNED RETAIL

 

 

 

 

VOPAK

 

 

 

 

Unibail-Rodamco

 

 

 

 

Wolters Kluwer