Tip voor 2015

Ik wens U alle goeds in dit nieuwe beursjaar. Afgelopen jaar had u moeten beleggen in internationaal vastgoed om een bovengemiddeld positief beleggingsresultaat te realiseren. Obligaties deden het gemiddeld iets beter dan aandelen. Vooral Amerikaans staatspapier rendeerde uitstekend. Beter zelfs dan de aandelenindices op Wall Street. De olieprijs en euro daalden fors. Maar wat is nu de beste tip voor 2015?

 

 

 

 

De tip voor 2015 vraagt om een kritische houding naar onze persoonlijke besluitvorming. Willen we over een jaar (begin 2016) terugblikken op een goed beleggingsresultaat, dan is een eerste vereiste om eventuele verkeerde beslissingen zo snel mogelijk te herkennen en te erkennen. Nog belangrijker is dat we verliezen tijdig beperken. Indien u wilt weten wat de impact van deze tip in praktijk inhoudt, lees dan de nieuwe weekpublicatie ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ (hieronder gepubliceerd in het besloten deel exclusief toegankelijk voor abonnees). U leest over een zeer eenvoudige strategie die ervoor zorgt dat de kwade kans op grote koersverliezen aanzienlijk wordt verkleind.

Indien u heeft gemerkt dat een specifieke beleggingspositie in 2014 u een koersverlies heeft bezorgd groter dan EUR 377…dan is inzage in de nieuwe weekpublicatie een regelrechte aanrader.

Heeft u interesse in een (proef)abonnement, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Edward Loef, mail@edwardloef.com (een jaarabonnement kost EUR 377 incl. BTW)

Download weekrapport ‘LOEF Timing, Trends & Tactics’ 5 januari 2014: LOEFTTT050115